Extra veel pret in het zwembad of op het strand met waterspeelgoed, wie wil dat nou niet? Of ben je nog op zoek naar de laatste musthaves om mee te nemen naar de camping of op vakantie, wij zijn jou redder in nood! Er is veel zwembad speelgoed verkrijgbaar, waardoor het moeilijk kiezen kan zijn. Van allerlei zwembad opblaas speelgoed tot drijvende zitzakken; je ziet door de bomen het bos niet meer. Met onze zorgvuldig samengestelde Waterspeelgoed Top 10 helpen we je een handje. In deze top 10 vind je het hipste en leukste waterspeelgoed voor jong en oud.

Waterspeelgoed Top 10


10. Vissen duikspeelgoed

Geschikt voor: kinderen en volwassenen

Aan duikspeelgoed kun je geen leeftijd binden, zowel kinderen en volwassenen moeten kunnen genieten van duikspeelgoed! Het vissen duikspel is voorzien van een schepnet en 3 vissen. Gooi de vissen in het water en duik er zo snel mogelijk achteraan om de vissen te vangen vóórdat ze de bodem raken. Durf jij het aan?


9. Chips luchtbed

Geschikt voor: volwassenen

Alles wat met chips te maken is een succes, zo ook deze chips luchtbed! Geniet van het zonnetje terwijl je op je favoriete snack ligt. En wat het nog beter maakt, de zak (luchtbed) is een partt size! Met een breedte van 1.40 meter kun je er met zijn tweeën van genieten. Enjoy!


8. Puddle Jumper

Geschikt voor: peuters en kinderen

Kinderen leren het beste zwemmen met een revolutionaire Puddle Jumper. Het hoofd van jouw kind blijft boven water, terwijl je kind alle vrijheid heeft om te bewegen, te spelen, en te zwemmen.


7. Puff 'n Play speelgoed

Geschikt voor: baby's en peuters

Opblaasbare diertjes en figuurtjes van om en nabij 20 centimeter. Ideaal waterspeelgoed voor de allerkleinsten onder ons. Van zeilboten tot vissen tot dino's.


6. Zwemtrainer

Geschikt voor: volwassenen

Het is warm weer buiten en als je denkt aan sporten krijg je het al warm. Sporten in de zomer is ook niks voor mij denk je dan. Stop. Maak van jouw zwembad een sportschool! Je zwembad is nooit te klein voor baantjes trekken met de zwemtrainer. Blijf op deze manier ook fit in de zomer.


5. Intex Pool School

Geschikt voor: kinderen

Heerlijk genieten van het water met de kleine erbij, ook als hij of zij niet kan zwemmen. Klinkt als een onmogelijke opgave, maar de oplossing is dichterbij dan je denkt. Intex heeft de lijn Pool School ontwikkeld zodat jij jouw kind in een vertrouwde omgeving kan laten kennismaken met water. Zo kunnen zij hun zwemvaardigheden verbeteren en kan jouw kind veilig leren zwemmen.


4. Opblaasbare waterglijbaan

Geschikt voor: kinderen

Los te gebruiken in de tuin of op het strand, of om over de rand te leggen bij een ingegraven zwembad. "Nog een keer, nog een keer". De lol kan bij een opblaasbare waterglijbaan niet op.


3. Mega strandbal

Geschikt voor: kinderen en volwassenen

De strandbal, een stukje waterspeelgoed waar we allemaal blij van worden. Wat helemaal gaaf is, is een mega strandbal. Deze extra grote strandbal heeft een doorsnee van meer dan 1 meter.


2. Opblaasbare flamingo XL

Geschikt voor: volwassenen

De reuze flamingo; ongekend populair, en terecht! De bijna 2 meter grote opblaasbare flamingo bezorgt je een ware dobberbeleving. Er is ook een kleinere opblaas flamingo verkrijgbaar voor kinderen.


1. Pizza luchtbed

Geschikt voor: kinderen en volwassenen

Nooit was een pizzapunt zo comfortabel. Nooit had je er ook zoveel plezier van. De normaal gesproken zo krokante rand is ineens heerlijk om tegenaan te leunen. Wat de beleving compleet maakt, is dat je de pizzapunten aan elkaar kunt verbinden. Zo kun je met 4 pizza 'slice' luchtbedden een halve pizza maken, en met 8 zelfs een hele! Je kunt dus gewoon een complete opblaasbare pizza naar je zwembad halen, of met je vriendengroep of familie de zee op met een reuze pizza. Over 'goals' gesproken...


Meer waterspeelgoed

Jouw favoriete waterspeelgoed niet gevonden in deze top 10, of wil je meer? Bekijk dan rustig al het andere waterspeelgoed. Van opblaas speelgoed tot actiever (kinder)speelgoed. Je maakt de waterpretbeleving zo compleet als je zelf wilt!